رپورتاژ آگهی

رپورتاژ آگهی ؛ ترفند جدید سئو کار ها

آذر ۱۸, ۱۳۹۶

برچسب‌ها,

ویرلن انتشار رپورتاژ آگهی در سایت های خبری پربازدید را به عنوان ترفند جدید متخصصان سئو معرفی کرد .

مدیران برندهای مشهور و استارت آپ های پیشرو همیشه به استفاده از ترفندهای جدید دیجیتال مارکتینگ اهمیت بسیاری می‌دهند و این یکی از رموز موفقیت آنهاست. رپورتاژ آگهی امروز به عنوان یکی از ترفند های جدید و بسیار تاثیرگذار در بازاریابی آنلاین و سئو مورد استفاده این افراد قرار میگیرد.

شرکت ویرلن در مقالات آموزشی نکات قابل توجهی را در مورد رپورتاژ آگهی منتشر کرده است که در این بخش به چند مورد آن اشاره می‌کنیم:

رپورتاژ آگهی یا رپورتاژ خبری چیست و چه مزایایی دارد؟

به خبر تبلیغاتی گفته می‌شود که جهت معرفی خدمات و محصولات کسب و کار ها نوشته می‌شود و در سایت‌های خبری پربازدید منتشر می‌شود.

چگونه باعث ارتقاء رتبه سایت من در گوگل می‌شود؟

• در محتوای رپورتاژ سه تا پنج کلمه کلیدی لینک فالو میشود به سایت شما.
  • در خبرگزاری های معتبر با اتوریتی و رنک بالای گوگل منتشر میشود و سپس برای همیشه آرشیو می‌شود .

بر اساس جدیدترین الگوریتم‌های گوگل دریافت لینک فالو از مطلبی مرتبط در سایت های پربازدید با اتوریتی بالا ، تاثیرگذاری منحصر به فردی در ارتقاء رتبه سایت شما در گوگل دارد .
بیشتر بخوانید: ۹ نکته‌ی مهم برای رتبه گرفتن در گوگل – سئو
همچنین این تنها روش تبلیغاتی است که برای مدت زمان محدود نیست و همیشه در سایت‌های خبری باقی می‌ماند.

چگونه یک محتوای موثر برای رپورتاژ آگهی تهیه کنیم؟

در مرحله اول باید ببینیم چگونه باید تاثیر یک رپورتاژ آگهی خوب را بررسی کرد و چه معیارهایی بر موفقیت در بازاریابی آنلاین توسط رپورتاژ وجود دارد:

• رپورتاژ آگهی بهترین راهکار بهبود رتبه سایت شما در گوگل است.
  • انتشار رپورتاژ در خبرگزاری های معتبر باعث افزایش اعتبار برند شما می‌شود.
  • انتشار رپورتاژ آگهی بصورت کمپین در تعداد قابل توجهی از سایت‌های خبری معتبر برای برندینگ شرکت شما بسیار موثر است.
  • اگر بدنبال بهبود رتبه سایت خود در الکسا هستید، با تاثیر بالایی که بروی رتبه گوگل دارد، ورودی قابل توجهی رو بصورت پایدار دریافت خواهید کرد.
  • اگر متن رپورتاژ خبری را خوب بنویسید قابل توجه کاربران قرار می‌گیرد و این یعنی بازنشر خبر در سایت‌های دیگر و اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی.

بیشتر بخوانید: چگونه تولید محتوا کنید که نرخ تبدیل قیف فروش شما را دو برابر می‌کند

رپورتاژ در کدام وب سایت‌ها بهترین انتخاب برای کسب و کار ماست؟

نکته اول اینکه سایت‌های خبری معتبر و پربازدید را برای انتشار رپرتاژ آگهی انتخاب کنید.

وب سایت‌هایی را انتخاب کنید که درصد بیشتری از مخاطبین مورد نظر شما را داشته باشند. قطعا نوع مخاطبین خبرگزاری‌های سیاسی با سایت های آی تی یا لایف استایل متفاوت است.

با انتخاب تعدادی از سایت‌های مختلف در یک یا چند کتگوری، طیف بسیار بالا و متنوعی با برند شما آشنا می‌شوند . بهتر است قبل از شروع تبلیغات اینترنتی شناخت بهتری نسبت به سایت‌های خبری مختلف پیدا کنید.

رپورتاژ آگهی به عنوان روابط عمومی دیجیتال نقش بسیار موثری در برندینگ دارد، بنابراین انتخاب بهترین سایت، قطعا برای بازاریابی و برندینگ تاثیر بالایی خواهد داشت.
بیشتر بخوانید: شباهت‌ها و تفاوت‌های رپورتاژ آگهی و تبلیغات Native

رپورتاژ در کدام وب سایت‌ها برای سئو تاثیرگذاری بیشتری دارد؟

مهمترین نکته بازهم انتخاب سایت‌های معتبر و پربازدید است و اطمینان از آرشیو شدن دائمی رپورتاژ ، زیرا سایتهای تازه کار ممکن است پس از مدتی خبر را حذف کنند.

قطعا باید مطمئن شوید که وب سایتی را انتخاب کنید که در متن خبر ۳ هایپر لینک فالو دائمی را در خبر قرار می‌دهد زیرا بک لینک نوفالو هیچ فایده ای برای سئو سایت شما نخواهد داشت.
بیشتر بخوانید: مهم ترین استراتژی سئو در سال ۲۰۱۷ چیست؟
یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذاری رپرتاژ بر سئو وبسایت و بهبود رتبه گوگل ، بالا بودن دامین اتوریتی و پیج اتوریتی سایت منتشر کننده است . خبرگزاری‌های معتبر و پربازدید بالاترین اتوریتی را میان کل سایت‌های ایرانی دارند. اتوریتی بالاتر از ۳۰ موثر است ولی اتوریتی بالاتر از ۵۰ بهترین تاثیرگذاری را برای بهبود رتبه سایت در نتایج جستجوی گوگل دارد.

چگونه از رپورتاژ آگهی برای افزایش فروش استفاده کنیم؟

اطلاعات جالب در مورد برند خود را هوشمندانه استخراج کنید، توسعه دهید و از طریق رپورتاژ اطلاع رسانی کنید و خود را در نظر مخاطبان (که می‌خواهید محصولات را به آن‌ها بفروشید) به‌صورت یک رهبر متفکر قابل‌اعتماد تثبیت کنید.

در رپورتاژ آگهی خود، از ابزارهای چندرسانه‌ای شامل اینفوگرافیک و عکس استفاده کنید. به‌این‌ترتیب توجه کاربران را جلب می‌کنید.

در محتوای اخبار کاربران را تشویق کنید که از وب‌سایت شما بازدید کنند، مطالب را به اشتراک بگذارند و اطلاعات بیشتری را درخواست کنند و یا به بخش فروش شما در تلگرام پیام دهند.

در انتشار محتوایی سرمایه‌گذاری کنید که زمان و پول شرکت را صرف توسعه آن کرده‌اید ، سپس با ویرلن هماهنگ کنید تا زمان مناسبی را برای نشر کمپین رپورتاژ شما در نظر بگیرد تا شرکت شما در منظر عموم به یک برند پیشرو تبدیل شود.

رپورتاژ آگهی برند های برتر چه ویژگی‌هایی دارد؟

نکات قابل توجه قبل از انتشار رپورتاژ آگهی:

• به تولید محتوا و طراحی وب سایت خود بیشتر توجه کنید
  • برای انتشار مقالات آموزشی مرتبط در سایت خود بصورت مستمر برنامه ریزی داشته باشید
  • وضعیت سرور و هاستینگ سایت خود را از نظر سرعت و آپ تایم بررسی کنید و مطمئن شوید که بهترین شرایط را داشته باشد
  • از نظر برنامه نویسی وب سایت در حالت استاندارد قرار داشته باشد
  • محصولات و خدمات در بسته بندی مناسب همراه با اطلاعات کامل آماده بازدید کاربران باشد
  • برای پاسخگویی به کاربران بصورت ۲۴ ساعته کاملا آماده باشید
  • وضعیت سئو سایت خود را از نظر محتوا و کلمات کلیدی و سایر موارد به دقت چک کنید
  • به لینک سازی های داخلی سایت کاملا توجه کنید
  • وب سایت را بصورت پیوسته بروز رسانی کنید
  • وبمستر گوگل را بصورت کامل بررسی کنید و اگر در بخش های مختلف ارور هایی را مشاهده کنید بسرعت آنها را برطرف کنید
  • بک لینک های دریافتی قبلی را کاملا بررسی کنید

شرکت ویرلن پس از انتشار هزاران رپورتاژ آگهی برای برند ها و استارت آپ های برتر شاهد استراتژی های مختلفی بوده است که توسط متخصصان این شرکت‌ها بکار گرفته شده‌اند و با بررسی میزان تاثیرگذاری هریک از این روش ها امروز کوله باری از تجربه در این زمینه دارد .

ویرلن از تهیه محتوای رپورتاژ تا انتشار آن در ۱۰۰ سایت خبری پربازدید ایران همراه برندهای برتر است.

منبع: تکراتو

حسین موسوی

شاید توی لینکدین اطلاعات کاملتری در مورد من پیدا کنین: https://ir.linkedin.com/in/hosein6626 اگرم توییتری هستین @hosein6626

More Posts

0 پسند

ديدگاه ها (1)

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.